Hungrig..

div class="entrybody">Har inte uppdaterat på ett tag men helgen ägde! Det blev två dagars med start på Nöjesfabriken med Milla, Sandra & Hannah! Det var niiiiiz! På lördagen blev jag klappkanon och i söndags orkade jag inte med någonting.
-
Just nu ligger livet i limbo och jag är svinhungrig för det finns inget att äta hemma och jag har absolut ingen ork att gå till coop och tillbaka för mat så jag ska nog gå och käka chips till jag är mätt eller nått.
-
På fredag blir det Thanksgiving hos Wille vilken kommer bli mys! Hoppas bara att jag orkar nu inför alla helgons helg. Menmen.. Köpte grejer på nelly förut. Jeans, bustier, lårhöga strumpor och lösögonfransar. GÖTTMOS!
PÖSSPÖSS
2011-10-31 @ 17:12:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag orkar inte mer

div class="entrybody">
Jag orkar inte kämpa för att du ska se mig
Jag orkar inte se dig i ögonen
Jag orkar inte lura mig själv längre
Jag orkar inte älska dig
Jag orkar inte vara det svarta fåret
Jag orkar inte känna mig utstött
Jag orkar inte känna mig familjelös
Jag orkar inte ständigt vara hungrig
Jag orkar inte få ångestattacker
Jag orkar inte ha dåligt samvete
Jag orkar inte vara orsaken till allt
Jag orkar inte tro att pappa var hemsk
Jag orkar inte tro att du var bäst
Jag orkar inte gå i hans fotspår
Jag orkar inte skrika för att höras
Jag orkar inte slå i marken än en gång
Jag orkar inte vara här igen efter nästan 4 år
Jag orkar inte sakna allt
Jag orkar inte vara arg
Jag orkar inte vara själv
Jag orkar inte mer
2011-10-31 @ 15:56:37 Permalink Tankar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tja!

div class="entrybody">

2011-10-28 @ 16:17:47 Permalink Sminkningar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Att vara bäst på att må sämst - Krönika av Julia Löndahl

div class="entrybody">

Här om dagen läste jag en artikel om hur dåligt unga i Sverige mår och en professor hade påpekat att det inteär vi som mår dåligt utan det är vår ”klagokultur” i Sverige som får oss att öka statistiken. Här i landet lagom kryssar vi hellre i rutan ”dåligt” i en enkät om hur vi mår än att faktiskt känna efter. Fast det kanske är jantelagen som spelar statistiken ett spratt?

Jag tror att vi gillar att må lite sämre för att få lite sympati och värmande kramar i vårt kalla land. Vi är huvudpersonerna i våra egna filmer där problemen blir förstorade till maximum. Problemet är ju att om alla ska spela huvudrollen så måste vi ju hela tiden bräcka varandra. Vi får inte vara bäst på någonting enligt jantelagen men vi strävar hela tiden efter att vara bäst på att må sämst. Mellanmjölkmänniskorna som beter sig såhär måste ju hitta någonting som gör de speciella och ger dem en personlighet värd att bry sig om.

Jag vet inte hur många gånger jag har tjuvlyssnat på klagande själar på Stora torget där den ena har brutit sin ena nagel och den andra har brutit två. Vårt eviga strävande efter att vara bäst på att må sämst måste vara jobbigt känner jag. Jag tror att dessa människor kommer ramla av stolen av chock när de verkligen går igenom någonting jobbigt och känner att ”jaha, är det såhär man ska må?”. Då, bara då, kommer klagomuren av personlighetslösa människor förstå vad ”att må dåligt” verkligen betyder.

2011-10-23 @ 19:24:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Anledningen till varför man inte ska kaxa mot zombies!

div class="entrybody">

2011-10-23 @ 14:36:10 Permalink Sminkningar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tränar lite ;)

div class="entrybody">

2011-10-22 @ 21:04:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad ska jag klä ut mig till på halloween? ;)

div class="entrybody">

Vad ska jag klä ut mig till på halloween tror ni? ;) har inte hela outfitten på mig men jag kommer vara trashig ;) Kommer väl antagligen upp en bild vid halloween, men än så länge får ni gissa! Ska ju på två halloweenfester, först på nöjes på fredagen och sen på lördagen hos Elenor <3 :D

tror hon och jag kommer vara "blödigast" på festen, höhö ;)

2011-10-22 @ 17:53:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


But thank you for the pain, it made me raise my game

div class="entrybody">
Tack för ert skitsnack om mig genom åren.
Tack för att ni har behandlat mig som skit.
Tack för att ni inte bryr er längre.
Tack för att ni försöker "internetmobbas".
Tack för att ni säger att jag är fulare än er.

Tack för att ni inte hör av er.
Tack för att ni säger att jag är misslyckad.
Tack för att ni skrattar bakom min rygg.
Tack för att ni försöker trycka ner mig.
Tack för att ni mår bättre utan mig.
Tack för att ni tycker att mitt liv är hemskt utan er.

Tack för ett jävligt gott skratt!
2011-10-16 @ 19:27:27 Permalink Citat & Poesi Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tatuering, tankar och sorgen som aldrig försvinner.

div class="entrybody">
Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera och när jag väl har gjort det så har det handlat om min tatuering. MEN jag ska försöka förklara varför.
Ända sen min pappa dog har jag velat tatuera någonting i hans minne men har hela tiden varit för liten och har inte heller kommit på en bra idé. Det var inte förens en dryg månad sen jag kom på att jag skulle tatuera in hans egenskrivna inititialer men det kändes så rätt så att jag visste att det var den tatueringen jag ville göra. När jag låg i tatueringsstolen så tänkte jag på pappa. På vad han hade tyckt och hur annorlunda mitt liv hade sett ut nu om pappa hade funnits här. Vi hade antagligen inte haft så bra kontakt och jag hade antagligen inte haft en tatuering bakom mitt öra. Men nu är den där, tatueringen som får mig att minnas.
-
Placeringen har sina orsaker också. Även om alla i min familj var emot att jag skulle tatuera mig på halsen så visste jag att det var det enda rätta. Det är på samma ställe pappa tog tag när han blev trött på en och ville att man skulle lyssna på honom. Det är på samma ställe repet sitter runt halsen när man hänger sig och det ger mig en evig påminelse av vad som har hänt i mitt liv och vad jag har stått ut med. Därav placeringen. Och konstigt nog kändes det som om pappa var där när jag tatuerade mig. Och det var inte tatueraren som drog med nålen på min hud utan det var pappa som tog tag mig i nacken.
-
Jag tror att det här är starten på ett nytt kapitel i mitt liv. Varje kapitel har en jobbig och dryg början men ett bra slut och jag hoppas att den här tatueringen får mig att orka klara av allting i de mörkaste stunderna såväl som de ljusa. För det är det jag också behöver, ett minne med mig av pappa när han inte kan vara där. På studenten, på balen, på födelsedagar, när han blir morfar och när h
an egentligen ska leda mig ner för altaret. Såntdär som andra tar för givet saknar jag så oerhört mycket och det är därför jag vill ha honom bakom örat, för då är han alltid med mig.
-
Så de här dagarna har varit mycket för mig, men jag orkar mer nu och behöver inte prata om det lika mycket. Men jag behöver gråta ut. Så uppdateringen har varit dålig för att jag har distraherat mig med annat fram tills nu för att neka känslorna till det yttersta. Men nu släpper jag ut allting och låter mig själv må dåligt så jag kan må bra igen.

Jag saknar dig pappa och jag älskar dig.

Jag kommer aldrig att glömma dig och dina trötta isblå ögon.

Jag är alltid din dotter och jag vet att du väntar på mig på andra sidan där vi kan sjunga tillsammans igen.

<3

2011-10-15 @ 00:25:50 Permalink Tankar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Bättre bild på tatueringen!

div class="entrybody">

Och jag älskar den mer för varje sekund.

Saknar dig pappa, men nu är du med mig hela tiden. Nu missar du inte en enda julafton, födelsedag, student eller när du blir morfar. Du är här med mig hela vägen ut och jag älskar dig <3

2011-10-12 @ 21:38:43 Permalink Bilder & Filmer Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tatuerad!

div class="entrybody">

Är tatuerad nu och jag älskar den! Det gjorde ont när hon kom åt skallbenet, men annars så kändes det verkligen som om pappa tog tag mig i nacken så det kändes som en befrielse på ett sätt. Jag är kär i den och jag hoppas ni också tycker om den!

(bättre bild kommer senare..)

2011-10-11 @ 18:30:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tatuerar mig!

div class="entrybody">

2011-10-11 @ 16:00:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma!

div class="entrybody">Var inställd lektion idag så jag följde med Sabina och Hannah till Elgiganten för Sabina skulle byta en plattång och sen köpte jag en svart klänning på monki :D Bra att ha till utgångar, svart är alltid snyggt! Åt lite tacos nyss och ska åka tillbaka till stan 15.03 så jag har lite tid att döda.. Kul att ingen ville följa med mig till Fisheye, så nu får jag var där själv. Ska komma ihåg dissen! :( Menmen, bild på tatueringen kommer väl upp någon dag framöver! PÖSSPÖSS
2011-10-11 @ 13:43:32 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Finaste låten <3

div class="entrybody">

2011-10-10 @ 16:12:18 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Date-kväll! ;)

div class="entrybody">Snart åker jag in till stan med Patrik och där ska vi käka middag och sen blir det nog bio! Tror även jag ska övningsköra in, körde igår också, så det kommer väl gå bra "som vanligt" ;) Men men.. Såhär ser jag ut idag!

2011-10-07 @ 17:31:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tattoos - Framtida tatueringar?

div class="entrybody">

Den första tatueringen är bara placeringen som är viktig, för det är där jag ska tatuera mig på tisdag.

Kommer göra skitont, men det är det värt för minnet av pappa <3

Tänk er alltså den första tatueringen men med mitt motiv.

2011-10-06 @ 21:37:16 Permalink Bilder & Filmer Kommentarer (0) Trackbacks ()


4 kg lättare - på tre dagar!

div class="entrybody">
Ville bara säga det!

SUMMER 2012 HERE I COME!
2011-10-06 @ 13:43:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Körskolan!

div class="entrybody">

Sitter just nu på körskolan och pluggar som fan.. Orkar inte mer snart! Hade körlektion förut också, gick bra men måste köra mer hemma, så nu har jag bokat in en dubbelkörlektion den 25de så jag hinner köra massor hemma! Det jobbiga är ju att jag antagligen kommer få köra upp mitt i vintern :( men men..

2011-10-05 @ 12:47:06 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Placering!

div class="entrybody">

Nacke eller ankel?

2011-10-03 @ 18:11:55 Permalink Bilder & Filmer Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredagsnatten

div class="entrybody">
Sammanfattning av natten:
Spyor, obegripliga meningar & smutsiga kläder.
Har lilla busen på besök idag också <3
2011-10-01 @ 19:24:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0