Min lilla katze mår bra <3

Ska bara uppdatera er om min lille katze Zelda som igår kväll kom hem med svansen hängandes i marken. Eller den gick rakt 5 cm kanske(?) och sen slopade den ner :( Jag blev ju jätterädd såklart, för det är så jag är med mina djur, speciellt de som jag har haft länge. (Kommer t.ex. ihåg när pappa tog bort min katt Svarten när jag gick i 8an som jag hade haft sen jag gick i tvåan typ. Mådde skit då!) Men i alla fall.. Vi ringde journumret till veterinärkliniken i Karlstad. (Visste ni att de har telefontid dygnet runt och det kostar typ 200 kr om man ringer efter 21.00? Jävligt bra tycker jag!) Vi fick rådet att vänta tills dagen efter och hålla honom inne, vilket var skitsvårt då han är utekatt och INTE vill vara inne x)
-
Så idag gick jag upp i ottan och duschade och gjorde mig klar och sen kom Björn hit och så drog vi in till kliniken och Zelda skrek hela vägen in :( Stackarn tycker inte om buren, men det är jävligt viktigt att ha dom i bur när de åker bil, för annars kan de dö om du är tvingad att bromsa snabbt.
-
MEN IAF så fick vi veta att det inte var så allvarligt som vi trodde (för vi trodde att den var bruten och skulle amputeras) utan vi fick ett recept på smärtstillande till Zelda som han ska dricka i fem dagar nu framöver! BRA DET! :D Så nu ligger han mest och sover, så han blir nog bättre snar! BEBISEN <3333


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...