Klassfest!

Klassfest ikväll då ;) Blir att festa sönder med milla iaf :D Världens bästa festtjej<3
Har varit på ÖB idag med Patrik och köpt 3(!) paket med 15 stycken 33cl cocacolor i :D En till mig, en till Patrik och en till familjen. AWESOME!!! hehehee Köpte lite aftereight och nötcreme också så klart ;) blev en jävla massa och fick betala lite mer än 400 kr för allting, men mamma ska ge mig pengar för en del också.
-
Vi var också förbi Bergvik där jag köpte en ny ögonfransböjare för min gamla biter av mina ögonfransar :( Köpte även i.d fonduation i beige medium som är ännu(!) mörkare en den jag hade innan. Hoppas bara att jag håller färgen nu så att inte jag ser ut som en fjortis när jag sminkar mig, heheheheh!
Var även inne på Kronans droghandel och kollade om de hade fått in en ärrsalva som jag ska ha till mina akneärr. Hatar verkligen att prata om att jag har akneärr, men känner att ni som läser bloggen borde få veta! Jag har akneärren från helvetet som gör att min hud ser jättefläckig ut och detta gör att jag ALDRIG går utan smink förutom hemma. ALDRIG UTE! Vill att fokusen ska gå mot mig än mina ärr när man pratar med mig!
(Så alla ni "jag har så dålig hud och jag hatar att vara utan smink-människor" därute som egentligen har en jämn hudton utan ärr ska tänka på oss som har lidit/lider av akne som känner oss som monster utan smink!)
Tips till er med akneärr som är mörka, djupa eller som är i olikafärger:
Lägg ner pengarna på bra smink som t.ex i.d smink!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...